Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Acties

Bij Rijschool Martin Veenstra is er een zekere manier voor iedere leerling. Bij ons kun je allereerst gebruik maken van een vrijblijvend advies. Aan de hand hiervan wordt er samen met jou besloten welke lesmethode en technieken het beste bij jou passen. Daarna zullen we een lesplan opstellen.

Onze huidige actie

Op dit moment hebben we geen speciale actie.

Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Op 16,5 jarige leeftijd is het al mogelijk om te beginnen met jouw weg naar jouw rijbewijs. Haal je theorie en begin daarna meteen aan rijlessen volgens de 2-to-Drive lesmethode van Rijschool Martin Veenstra. Vanaf je 17e verjaardag is het mogelijk om écht te slagen voor het examen en de weg op te mogen. Natuurlijk moet dit tot aan jouw 18e verjaardag wel in het bijzijn van een coach. Zelf mag je vijf verschillende coaches kiezen en kan iedereen zijn: jouw oom, vader, broer of iemand buiten je familie. Wel moet de coach van jouw keuze worden goedgekeurd door het CBR. Wil je weten aan welke voorwaarden een bijrijder moet voldoen om jouw persoonlijke coach te kunnen worden, vind je dan ook op hun website.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren